Campagnes

Campagnes
Zoek je een manier om je nieuwe product of dienst in de markt te zetten? Of om je publiek te bewegen tot ander gedrag? Een marketingcampagne is een heel effectief communicatiemiddel. Je probeert in een bepaalde periode regelmatig zichtbaar te zijn zodat je zoveel mogelijk aandacht krijgt voor jouw boodschap in korte tijd.

Ik help je bij het ontwikkelen van een creatief, passend concept dat tegemoet komt aan je doelstellingen en budget. Daarbij maak ik gebruik van overtuigingsprincipes, de werking van ons brein en de drijfveren van de mens. Vervolgens zorg ik voor de uitvoering van de campagne. Dat doe ik zelf of in samenwerking met een van mijn vele netwerkpartners.

Hieronder vind je wat voorbeelden van campagnes die ik heb ontwikkeld, samen met mijn team.

Wist je al dat ik veel expertise heb op het gebied van duurzaamheid? Of het nu gaat om energietransitie, klimaatproblematiek of circulair ondernemen: ik heb er veel voor ontwikkeld, voor alle doelgroepen.

Zoals o.a.:

- Week van het zachte water, in opdracht van Vitens, gemeente Zutphen en Waterschap Rijn en IJssel. Inwoners van de gemeente Zutphen konden minder zeep en wasmiddelen gebruiken, doordat er sinds kort zacht water uit de kraan kwam. Ik ontwikkelde een campagneweek ‘van het zachte water’. November 2018.
- Duurzaamheidscampagne voor bewoners in de gemeente Doetinchem. In de maanden mei t/m december 2017 had de gemeente iedere maand een themapagina in het lokale huis-aan-huisblad, gekoppeld aan een social media-actie en een ‘live’ actie, waarbij bewoners in de gemeente op straat kennis maakten met de actie. Mei t/m december 2017.

Vraag me gerust voor meer referenties. Bel met 06-54 25 44 70 of mail me via het contactformulier.