Communicatie

Communicatieadviseur
Voor Achterhoek Onderneemt Duurzaam werk ik sinds 2013 als vaste communicatieadviseur. Ik maak deel uit van het projectteam waarbij het mijn rol is om mee te helpen bij het ontwikkelen van de communicatiestrategie, ideeën te bedenken, teksten en interviews te maken, de juiste afbeeldingen erbij te maken of te zoeken, nieuwsbrieven te ontwikkelen en de sfeer te zetten bij de informatiebijeenkomsten, waar ik dagvoorzitter ben.

Vanzelfsprekend maak ik ook daarbij veel gebruik van beïnvloedingsprincipes, kennis van het brein en van de drijfveren van mensen.
Zie www.achterhoekonderneemtduurzaam.nl

Van 2016 tot eind 2018 was ik uitvoerend en strategisch communicatieadviseur voor het Gelders Energieakkoord, dat toen nog in de opbouwfase was. Taken daarbij: ontwikkelen van ideeën om de partners in dit samenwerkingsnetwerk samen te brengen, beheren van social media, onderhouden van de website, ontwikkelen van nieuwsbrieven, ontwikkelen van een intern digitaal magazine (‘clubblad’), schrijven van persberichten en ontwerpen van mailingen. Daarnaast organiseerde ik het jaarlijkse congres en vele netwerkbijeenkomsten.Zie www.geldersenergieakkoord.nl

Ben je ook op zoek naar een communicatiespecialist, al dan niet tijdelijk? Ik help je graag (zelf of in samenwerking met een van mijn netwerkpartners).