Cleantech Tomorrow 2017

Omschrijving: Dit jaar werd voor de vierde keer op rij Cleantech Tomorrow georganiseerd. Dit keer vond het congres plaats in Eerbeek en was het thema ‘de papierindustrie’.

Op 4 april kwamen ruim 700 deelnemers naar de congresdag in Eerbeek. Voorafgaand aan het congres konden zij deelnemen aan ontbijtexcursies bij verschillende circulaire bedrijven in de Cleantech Regio. Het congres bestond ’s ochtends uit een plenair programma met onder andere Hans de Boer als spreker en de Cleantech Battles gepresenteerd door Filemon Wesselink. In de middag brachten de deelnemers een bedrijfsbezoek aan een papierfabriek in Eerbeek en omstreken en woonden zij diverse inspiratiesessies bij. Het programma werd afgesloten door een inspirerende presentatie van Alexander Klopping en de uitslag van de battles, waarbij Pim Duterloo er met de hoofdprijs vandoor ging.

Datum: 4 april 2017
Opdrachtgever: Cleantech Regio
Locatie: Sporthal de Bhoele, Eerbeek
Presentatie: Talitha Muusse
Fotografie: Rob Voss
Onze werkzaamheden: organisatie, vormgeving voor alle uitingen rondom de borrel, deelnemersregistratie, informatievoorziening, verslaglegging en foto’s.