Jaarcongres Gelders Energieakkoord 2017

Twee dagen vol inspiratie, kennisdeling en ambities. Ruim 1000 bezoekers brachten een bezoek aan de succesvolle congressen en meetings die we in samenwerking met het Gelders Energieakkoord op 9 en 10 mei organiseerde. Jeremy Rifkin was het onbetwiste hoogtepunt tijdens deze 2 dagen. Hij inspireerde de aanwezigen met een indrukwekkend verhaal over de staat van de economie, de stand van het klimaat en de komst van een derde industriële revolutie.

Rifkin was twee dagen op pad voor het GEA. Hij sprak dinsdag 9 mei met de Gedeputeerde Staten tijdens de politieke meeting bij Kasteel Doorwerth. ’s Avonds vond het Captains Dinner plaats met ruim 70 CEO’s en bestuurders van Gelderse ondernemingen.
Op woensdagochtend 10 mei was Rifkin aanwezig bij de Hogeschool Arnhem Nijmegen om zijn verhaal te delen met studenten tijdens de FEM Knowledgetour. Tegelijkertijd werd bij Industriepark Kleefse Waard in Arnhem het jeugdcongres ‘2035: onze toekomst’ georganiseerd. Tussendoor was er voor Rifkin tijd om boeken te signeren, een persconferentie bij te wonen en persgesprekken te voeren. ’s Avonds gaf hij zijn presentatie tijdens het jaarcongres van GEA dat ook op het Industriepark Kleefse Waard plaatsvond. Het bezoek van Rifkin heeft Gelderse Partijen geïnspireerd en bevestigde dat samenwerking dé manier is om te bouwen aan een energieneutraal Gelderland. Lees meer.

Datum: 9 en 10 mei 2017
Opdrachtgever: Gelders Energieakkoord
Locatie: Kasteel Doorwerth, Restaurant Koetshuis Doorwerth, Hogeschool Arnhem Nijmegen, Industriepark Kleefse Waard
Presentatie: Iwan Göbel en Sarah Monkau
Presentatie: Jeremy Rifkin
Fotografie: Rob Voss
Onze werkzaamheden: Volledige organisatie en communicatie, grafische vormgeving, deelnemersregistratie, informatievoorziening, verslaglegging.