OASE 2017

Durf te doen! Een nieuwe werkelijkheid vraagt om een innovatieve aanpak en gedragsverandering. Het vraagt om handelen: niet alleen denken maar ook doen. 300 ondernemers, bestuurders, ambtenaren, geïnteresseerde bewoners en studenten deden tijdens de vierde editie van Oase actief mee om nieuwe kennis, inspiratie en contacten op te doen. Hoofdthema’s van deze editie was het handelen rondom de circulaire economie, klimaatadaptatie, energietransitie en het beïnvloeden van gedrag.

Naast het plenaire programma zijn er 15 interactieve sessies georganiseerd. Iedere deelnemer kon kiezen uit twee van deze sessies. De Campagnefabriek heeft een sfeervolle marktplaats gecreëerd die plaats bood aan een centraal terrasplein omringd door de 15 pagodetenten waarin de sessies plaatsvonden.

Duurzaam organiseren:
Als evenementenorganisators zetten wij in op duurzaamheid om onze CO2 footprint te verlagen, dit mag men ook verwachten van een evenement die in het teken staat van klimaatadaptatie, energietransitie en circulair ondernemen. Dit is de reden dat wij onder andere een 100% veganistische lunch georganiseerd hebben, samengewerkt hebben met lokale en regionale partijen, zoveel mogelijk materialen hebben hergebruikt (waaronder oude stoelen en dergelijke van scholen) en openbaar vervoer stimuleren.

Datum: 9 november 2017
Opdrachtgever: Waterschap Rijn en IJssel
Locatie: SSP-hal op het DRU-terrein in Ulft
Hoofdsprekers: Sarah Gagestein, Anjo Travaille en Babette Porcelijn
Onze werkzaamheden: Volledige organisatie en communicatie, grafische vormgeving, deelnemersregistratie, informatievoorziening.