Over Susan

Drijvende kracht en eigenaar van De Campagnefabriek is Susan Hofs.
Ik ben een ervaren rot in het vak, met name op het gebied van duurzaamheidscommunicatie. Energiebesparing, klimaatveranderingen en circulair ondernemen: ik ontwikkelde er talloze campagnes en evenementen voor in Oost-Nederland. Waarbij de participatie van inwoners en ondernemers vaak centraal stond.

Van 2006 tot 2018 was ik eigenaar van een evenementen- en communicatiebureau met een vast team medewerkers. Ik ben een pionier, een vernieuwer. Na 13 jaar evenementen organiseren vond ik het tijd voor iets anders en voor meer focus op datgene waar mijn hart ligt: mensen écht bereiken met mensgerichte communicatie.

Daarom heb ik er voor gekozen om vanaf 2019 weer alleen, dus zonder vast team, verder te gaan. Waarbij ik de nodige zelfstandig professionals inschakel voor iedere opdracht. Welke dat zijn, hangt af van wat er bereikt moet worden. Zo kan ik nóg beter inzoomen op wat er nodig om dat contact met die inwoner of die ondernemer tot stand te brengen.

Specialist
In de loop der jaren ben ik specialist geworden in het écht bereiken van mensen. Je herkent het vast: als overheid wil je goed contact met je inwoners en je ondernemers. Er wordt beleid uitgezet en je rolt het verder uit in uitvoeringsprogramma’s. Maar vaak zie je dat er een enorme afstand blijft tussen wat je wilt bereiken en wat er daadwerkelijk op gang komt. Waar worden de mensen nu warm van? Ik help je om je doelgroep écht te bereiken. Niet in overheidstaal, maar in woorden die ervoor zorgen dat mensen echt gaan meebewegen. Daarbij maak ik gebruik van beïnvloedingsprincipes, de werking van ons brein en de drijfveren van mensen. En daar hebben we al mooie resultaten mee bereikt! Wil je weten of ik ook voor jou waarde kan toevoegen? Bel of mail me gerust voor een kennismaking.

Wat zeggen anderen over mij?
‘Gedreven, creatief, enthousiast, vakkundig, vrolijk, humor, je opdracht wordt tot in de puntjes verzorgd, goed gevoel voor wat er nodig is, je kunt op haar bouwen, kan inhoudelijke doelstellingen vertalen naar creatieve uitvoering, gevoelsmens, zorgt dat er nergens open eindjes zijn, pikt precies de juiste emotie die nodig is op, een betrouwbare en leuke samenwerkingspartner’