Project

PROJECTMANAGEMENT
Iets van de grond krijgen dat er nog niet is. Beleid uitwerken tot concrete uitvoering op een manier die mensen raakt. Mensen overtuigen en draagvlak creëren. Ik hou ervan om iets op te bouwen dat er nog niet is.

Als je op zoek bent naar een ervaren projectleider met een grote dosis mensenkennis en flexibiliteit help ik je graag. Ik heb vooral veel ervaring opgedaan in het bereiken van duurzaamheidsdoelen. Denk aan energiebesparing, energietransitie, klimaatverandering of circulair ondernemen.


Mijn jarenlange ervaring als evenementenorganisator en eigenaar van een communicatiebureau kan je daarbij goed van pas komen. Ik ben het gewend om een compromis te zoeken tussen alle (politieke) belangen en om de verwachtingen van alle partijen tegemoet te komen.

Vaak moet er een creatieve oplossing gezocht worden die binnen budget blijft. Hoe minder er nog gerealiseerd is, des te leuker ik het vind.

Een selectie uit de vele projecten die ik deed vind je hieronder.
Vraag me gerust om meer toelichting of om andere projecten. Bel met 06-54254470 of mail me via het contactformulier.

Cleantech Tomorrow 5 edities van 2014-2018

Cleantech Tomorrow van 2014-2018

Cleantech Tomorrow, 5 jaar durend marketingtraject dat de Cleantech Regio neerzet als innovatieve circulaire regio.Met ieder jaar een andere locatie in een andere gemeente, ieder jaar een ander thema en ieder jaar een ander projectteam. Uiteenlopende belangen moesten samenkomen in één verrassend project. We kregen veel vertrouwen waardoor we mooie creatieve projecten konden neerzetten. Was erg gaaf!

https://www.cleantechtomorrow.nl/

Een column van de voorzitter, na de editie van 2018

Oase, 4 edities van 2013-2017

Oase, 4 edities gedurende 2013-2017

Oase, 4 edities van 2013 tot 2017, een klimaatfestival dat het boegbeeld vormt van het Waterschap Rijn en IJssel.
Een ontmoetingsplaats en een discussieplatform voor bestuurders, partners, grondgebruikers en andere netwerkpartners van het waterschap.

Een mooi voorbeeld van een overheid die de buitenwereld naar binnen wil halen en niet voor maar mét de samenleving wil werken. "Dit moet je meegemaakt hebben" vonden de bezoekers. Wat een sfeer!

https://www.wrij.nl/thema/actueel/projecten/oase/

Gelders Energieakkoord 2016 - 2018

Gelders Energieakkoord van 2016- 2018

Gelders Energieakkoord, jaarcongressen 2016, 2017 en 2018 en ieder jaar 4 netwerkbijeenkomsten. De opdracht was om een samenwerkend netwerk te bouwen, onderlinge banden te laten ontstaan en een sfeer te creëren waarin in positiviteit nieuwe samenwerkingen ontstaan. Met veel verschillende programma’s, van eenvoudig tot complex, van een tot meerdere dagen.

De samenwerking beviel zo goed, dat we ook communicatietaken voor het GEA deden vanaf 2016.
www.geldersenergieakkoord.nl

Vastgoedrapportage Twente 2006-2018

Vastgoedrapportage Twente 2006-2018

Vastgoedrapportage Twente, vanaf 2006 tot 2018. Ik vormde het programmabureau voor alle activiteiten van de Stichting, waarbij de inhoudelijke kant met het aangename verenigd werden.
Naast de organisatie van de netwerkborrels was er een jaarlijks symposium. Met ieder jaar een ander thema voor de vastgoedprijs én een andere, creatieve invulling, voor de presentatie van de vastgoedcijfers.

Dit symposium groeide uit tot 'the place to be'voor de Twentse Vastgoedwereld. www.vastgoedrapportage.nl