Warm lopen

Waar ik warm voor loop?
Je maakt me blij als het gaat over mensen en over een gezonde wereld met een schone, duurzame economie.

Mensen in beweging brengen
De werking van ons brein en ons onbewuste vind ik razend interessant. Waarom doen we de dingen zoals we ze doen? We denken dat we verstandelijk reageren, maar de neurowetenschap laat wat anders zien. Allemaal nemen we belangrijke besluiten vanuit emotie en intuïtie (ook jij!). Daarna beredeneert ons verstand waarom we dit besluit namen.

Ik vind het erg leuk bezig te zijn met hoe we mensen in beweging krijgen. En ik word enthousiast als je me vraagt wat jij kunt doen om jouw doelgroep ‘ja’ tegen iets te laten zeggen. Er zijn heel veel boeken over geschreven en hoewel mijn boekenkast er vol mee staat ben ik nog lang niet uitgeleerd.

Een gezonde en duurzame wereld
Ook vind ik het belangrijk om te werken aan een schone, duurzame wereld. Ik vind het belangrijk dat de economie floreert en dat we met elkaar groeien in welvaart en welzijn. Maar met de kennis van nu weten we, dat het veel schoner, duurzamer en beter kan dan we de afgelopen jaren hebben gedaan. Graag draag ik mijn steentje bij aan het creëren van een gezonde economie, schone energiebronnen en een gezonde leefstijl.

Je zult me niet op de barricades vinden, ik ben geen idealist of activist. Roomser dan de paus ben ik ook niet, ik woon en werk net als jij in een wereld waarin we nog steeds veel vervuilen. Ik geloof niet in het bereiken van je doelen door een zure, belerende toon waarin we van alles moeten verminderen. Meer geloof ik in het enthousiasmeren van mensen. Het verleiden tot een bepaald gedrag. Want alleen dan krijgen we het grootste deel van de samenleving mee en kunnen we die enorme verandering die nodig is voor elkaar krijgen.

Bel of mail me gerust voor een kennismaking.